Upea Gustav sarja Kaluste-Kavereilta Seinäjoelta!

Kotimaisesta Gustav hyllystöstä rakennat itselle sopivan kokoonpanon pieneen lukunurkkaukseen,tai isoon kirjastohuoneeseen.Gustav-sarja saatavana valkoisena ja pähkinän värisenä.

Käy tutustumassa verkkosivuillamme tai liikkeessämme ja pyydä tarjous!

[#Beginning of Shooting Data Section] Nikon D3 11.4.2012 13:34:10.72 Time Zone and Date: UTC+2, DST:OFF Lossless Compressed RAW (12-bit) Image Size: L (4256 x 2832), FX Lens: 24-70mm F/2,8G Artist: Copyright: Focal Length: 27mm Exposure Mode: Manual Metering: Matrix Shutter Speed: 1/5s Aperture: F/14 Exposure Comp.: 0EV Exposure Tuning: ISO Sensitivity: ISO 200 Optimize Image: White Balance: Auto, 0, 0 Focus Mode: Manual AF-Area Mode: Single AF Fine Tune: OFF VR: Long Exposure NR: OFF High ISO NR: OFF Color Mode: Color Space: Adobe RGB Tone Comp.: Hue Adjustment: Saturation: Sharpening: Active D-Lighting: OFF Vignette Control: High Auto Distortion Control: Picture Control: [NL] NEUTRAL Base: [NL] NEUTRAL Quick Adjust: - Sharpening: 2 Contrast: 0 Brightness: 0 Saturation: 0 Hue: 0 Filter Effects: Toning: Map Datum: Image Authentication: OFF Dust Removal: Image Comment: [#End of Shooting Data Section]

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>